Zomer Brocante Dagen bij ‘t Vergiet in Gieten

Op 21 en 22 juli a.s. zullen er weer twee prachtige zomer brocante dagen worden georganiseerd bij ’t Vergiet, Bonnen 65 in Gieten van 11.00-17.00 uur.’t Vergiet collectief bestaande uit zes vriendinnen, heeft weer de mooiste brocante en spullen uit vervlogen tijden verzameld en op de sfeervolle deel uitgestald.

De opbrengst gaat volledig naar de inrichting van een medische post bij het tehuis voor kasteloze, kansarme kinderen in Belpahari (Calcutta), een project van goede doelen collectief ’t Vergiet. De Wilde Ganzen en ook de Global Goals van de gemeente Aa en Hunze ondersteunen dit project. SAC Stichting Actie Calcutta waar ’t Vergiet deel van uitmaakt, is een kleine stichting bestaande uit vrijwilligers. (www.actiecalcutta.nl)

Op de deel van  ‘t Vergiet, gelegen aan de Hondsrug in het buitengebied tussen Gieten en Gasselte,  vindt U o.a. veel oude emaille  keukenspulletjes, boeren antiek, curiosa, oud servies, glaswerk, tijken, zilveren voorwerpen en bestek. Dit alles mooi en sfeervol op kleur gerangschikt. Ook zijn er veel voorwerpen uit o.a. Zweden en Frankrijk te vinden. Kortom voor elk wat wils.

De genoeglijke sfeer van ongedwongenheid en gastvrijheid zullen U het gevoel geven van weer even terug te komen in de tijd van weleer. Voor wie van snuffelen houdt, van creativiteit en oude spullen, is een bezoek aan de Zomer Brocante van ’t Vergiet zeer zeker de moeite waard

Voor meer info; tel 0592 263217. ’t VERGIET GIETEN VOOR VERGETEN KINDEREN.