Werkzaamheden kruising Hondsrugweg en Weerdingerstraat

Vanaf maandag 12 juni start aannemingsbedrijf Hoornstra in opdracht van de gemeente Emmen met werkzaamheden in Emmen, op de hoek kruising Hondsrugweg en Weerdingerstraat. De werkzaamheden worden gedaan om de bouw van een woontoren aan de Hondsrugweg mogelijk te maken en een nieuwe afvoer richting het Oranjekanaal aan te leggen. De kruising blijft tijdens de werkzaamheden vanaf alle richtingen bereikbaar.

Verkeersmaatregelen
Hoornstra gaat maandag 12 juni van start met rioolwerkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden zijn er een aantal tijdelijk verkeersmaatregelen. Om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen worden de werkzaamheden opgedeeld in fases. Aan het einde van het werk worden de wegen in het werkgebied opnieuw geasfalteerd.

Planning
De werkzaamheden duren tot en met oktober 2017, met uitzondering van de bouwvak en de herfstvakantie. Tijdens de bouwvak van regio Noord, Midden en Zuid (week 30 t/m 34) en de herfstvakantie (week 43) vinden er geen werkzaamheden plaats en is de kruising ‘normaal ‘ te gebruiken voor het verkeer.