Welkom bij de eerste editie van het online Schutrups Magazine!

De afgelopen jaren maakten wij twee keer per jaar een papieren Schutrups Magazine, dat in februari en augustus werd verspreid. Maar in de schoenenbranche zijn er inmiddels veel meer dan twee ‘seizoenen’. Zoals: de winter. Dat is een periode waarin het aanbod weer heel anders is dan in andere delen van het jaar. Het zou echter raar zijn hier in het magazine van augustus al aandacht aan te besteden, omdat dan de zomer nog volop bezig is. Dus besloten we tot het maken van een extra magazine in het late najaar, helemaal gericht op de winterperiode.

door Jan Schutrups

Maar online? Het is mijn stellige overtuiging dat je voor het kopen van schoenen nergens beter terecht kunt dan in de winkel. Alleen daar kunnen wij u namelijk goed adviseren. Onze webshop is dan ook vooral bedoeld voor mensen die al eens ‘opgemeten’ zijn en die precies weten welke producten ze zoeken. Als je steeds hetzelfde merk koopt en ook nog schoenen met dezelfde leest, is dat geen probleem.

Dat ik zo hecht aan ouderwets ‘meten = weten’ en per se een goed advies wil geven, betekent niet dat we niet meegaan met onze tijd. Onze Facebook-pagina wordt bijvoorbeeld intensief bijgehouden en blijkt zeer in de smaak te vallen bij de bezoekers. Een online Schutrups Magazine is een volgende stap. Het valt niet op de mat, maar is voor iedereen, overal op de wereld, toch te lezen.
Ik ben heel benieuwd naar uw reacties.

En zoals altijd zeg ik: ik hoop u snel in Exloo te mogen verwelkomen!

Klik op de link om het magazine online te lezen:    http://magazine.schutrups.nl/magazine/wintereditie/cover/