Start Kaartverkoop Festival Hongerige Wolf

Cultureel locatiefestival in Groningen start voorverkoop
De kaartverkoop voor de zevende editie van Festival Hongerige Wolf is op 26 april 2017 gestart! Op 14, 15 en 16 juli 2017 is het Groningse dorp Hongerige Wolf (gemeente Oldambt) voor de zevende keer het toneel van dit bijzondere festival. Hier spelen bands langs het wad en op het schapenveld, theatergezelschappen in schuur van de boer en wordt er gedanst in de Dansilo in de polder. Het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en het biedt een podium voor nieuw werk.

Professionaliseringslag
De zevende editie van Festival Hongerige Wolf wordt niet meer georganiseerd door de bedenker en oprichter Ruth Weites. De nieuwe zakelijk en artistiek leider willen een professionaliseringsslag realiseren. De zakelijke leiding wordt overgenomen door Jildou Tjoelker (32 jaar) uit Leeuwarden. Ze heeft als zakelijk leider veel ervaring en werkt als zelfstandig ondernemer voor verschillende culturele organisaties. De artistieke leiding is in handen van Anna van Houwelingen (35 jaar) uit Amsterdam. Ze is creatief producent voor startende artiesten en werkte in verschillende rollen al vaker mee aan Festival Hongerige Wolf.

De nieuwe leiding blijft de nadruk leggen op de samenwerking met het dorp, de gemoedelijke sfeer en de locatie. Ruth Weites blijft overigens wel betrokken bij het festival als bestuurslid van de stichting die het festival organiseert.

Kaartverkoop
Dagkaarten zijn al beschikbaar vanaf 19 euro per stuk in de voorverkoop. Een passe partout voor het hele weekend kost 56 euro per stuk in de voorverkoop. Tickets zijn te koop via www.festivalhongerigewolf.nl. Artiesten die graag zich willen aanmelden voor het festival kunnen zich tot mei aanmelden via de website.