Sinterklaas-intochten in Nieuw-Buinen-Gasselte-Gieten

Sinterklaasintocht in Nieuw-Buinen
a.s. Zaterdag 19 november komt Sinterklaas naar Nieuw-Buinen. Sinterklaas gaat, samen met de zwarte pieten, daar samen met alle kinderen uit Nieuw-Buinen en omgeving een mooi Sinterklaasfeest geven.

Sinterklaas komt aan bij de MFA Noorderbreedte en het is de bedoeling dat hij daar dan aankomt om 14.00 uur. Alle kinderen uit de omgeving zijn allemaal van harte welkom om samen met de Sint, en de zwarte pieten, in de MFA Noorderbreedte het Sinterklaasfeest mee te maken.

Sinterklaasintocht Gasselte
Op zaterdag 19 november rond 13.30 uur, komt Sinterklaas met zijn zwarte pieten aan in Gasselte. Even als voorgaande jaren wordt de Sint ter hoogte van Bakkerij Timmer aan de Dorpsstraat ontvangen door burgemeester Eric van Oosterhout, daarbij wordt hij vergezeld door muziekvereniging “Harmonie” Gasselte.

Na ontvangst gaat de Sint met zijn pieten en de kinderen naar restaurant ” ’t Maotie” waar van 14.30 uur tot 15.30 uur het Sinterklaasfeest wordt gevierd met natuurlijk heerlijke limonade en heel veel pepernoten.

Magische SinterWinter intocht in Gieten!
De intocht van Sinterklaas in Gieten zal dit jaar een heuse SinterWinter avond worden. Op 18 november vanaf 17:00uur veranderd de Stationsstraat in een gezellige wintermarkt met overal proeverijen en vertier.

De stationsstraat zal vanaf Jimm’s tot en met de Hema omgetoverd worden tot een sprookjesachtig wintertafereel met Sinterklaasachtige details. Overal gezellige kraampjes met eten en drinken, muziek, demonstraties van diverse verenigingen, een draaimolen, diverse kinderactiviteiten en nog veel meer! Natuurlijk is er zoals ieder jaar het vertrouwde podium met daarop een spectaculaire Pieten show, voor het eerst dit jaar is er ook een Meet en Greet met Sinterklaas!

Kinderen neem dus vooral je verlanglijstjes mee, Sinterklaas neemt ze graag in ontvangst en gaat dan natuurlijk ook nog even met je op de foto! De SinterWinter avond start om17:00 uur met om 18:30 uur de magische Sinterklaas avondintocht.

Het programma: 17:00 Aanvang markt/ kinderactiviteiten (doorlopend tot 20:30) 18:30 Intocht 18:45 Sint op het podium 19:00 Pietendisco bij het Podium 19:00 Meet en Greet met Sint ter hoogte van Jimm’s Gieten 20:30 Einde SinterWinter avond Het beloofd een heerlijk avondje te worden, voor jong en oud & voor groot en klein! S