Restaurant De Amshoff in Kielwindeweer bestaat 10 jaar

Tien jaar geleden bepaalden chefkok Jan Stams en gastvrouw Marola Claessen de signatuur van De Amshoff, een fraai rijksmonument en erfgoedlocatie in het Groningse Kiel-Windeweer. Een prachtig bedrijf met nationale en internationale allure en een toplocatie voor bijzondere en betaalbare Frans-mediterrane diners, bedrijfspresentaties, brainstormsessies, full service arrangementen voor bruiloften, feesten en partijen. Met twee comfortabele hotelsuites en culinaire topgastronomie waar klanten, gasten en opdrachtgevers centraal staan.   

De ligging in het veenkoloniale landschap is uniek, de sfeer is ongedwongen, de smaaksensaties zijn verrassend en gekoppeld aan uitstekend geselecteerde wijnen. Er is plaats voor kleine gezelschappen van 2 tot 24 personen in het restaurant, maar ook voor groepen tot 150 gasten in de historische kerk  uit 1754.

“Wij zijn dankbaar dat we op deze prachtige locatie terecht zijn gekomen; hier worden we geïnspireerd voor mooie partijen en bedrijven met internationale gasten, die hun relaties willen tonen welke pareltjes er zijn in de directe omgeving. Onze gasten moeten zich thuis voelen en met een goed gevoel weer de deur uit gaan. We laten ons tienjarig bestaan niet zomaar voorbijgaan!”