Rabobank en Woonservice gaan samenwonen

Woningcorporatie Woonservice verhuist deze zomer naar het pand van de Rabobank aan de Hoofdstraat 29 in Westerbork. De corporatie was al enige tijd op zoek naar vervangende kantoorruimte vanwege de groei van de organisatie door fusies. Rabobank in Westerbork had kantoorruimte over. Door elkaar te helpen blijven beide organisaties gevestigd in Westerbork.

Harro Eppinga, directeur-bestuurder Woonservice: “Door de groei van onze organisatie door fusies waren we al enige tijd op zoek naar vervangende kantoorruimte. Omdat we in Westerbork ook onze werkplaats hebben, wilden we hier graag blijven. De kantoorruimte bij de Rabobank past uitstekend bij onze organisatie en dienstverlening. Wij zien dit als een unieke kans en vinden het heel mooi dat we elkaar op deze manier kunnen helpen.”

Koen Ronner, directievoorzitter Rabobank Borger-Westerbork-Klenckeland: “We willen graag zichtbaar blijven in Westerbork, op een bekende en vertrouwde locatie. Samen onder één dak is de perfecte oplossing.  Zowel de zakelijke als particulieren klanten worden na de komst van Woonservice nog steeds bediend vanuit ons kantoor in Westerbork.”

Samenwonen gaat niet zomaar. Voorafgaand aan de verhuizing moeten er in de bankhal een aantal aanpassingen gedaan worden. De verbouwing duurt vijf dagen en heeft helaas consequenties voor de beschikbaarheid van de automaten. Vanwege veiligheidsredenen is waardetransport van en naar kantoor niet mogelijk. Automaten zijn niet beschikbaar waardoor er geen geld kan worden opgenomen of gestort vanaf maandag 12 juni 12.00 uur tot en met vrijdag 16 juni 12.00 uur. Alle klanten van Rabobank in Westerbork en omstreken zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.

Op de foto: (van links naar rechts)
Martin Eising, Directeur Bedrijven Rabobank Borger-Westerbork-Klenckeland
Harro Eppinga, Directeur-bestuurder Woonservice
Koen Ronner, Directievoorzitter Rabobank Borger-Westerbork-Klenckeland