Opening van het toeristisch seizoen Magisch Drenthe door wethouder Zwiers

 

“ Gastvrijheid is: vóór het inschenken eerst aandacht schenken!”  Met dat motto trapt Magisch Drenthe het toeristisch seizoen van 2017 af!  De temperaturen stijgen en de lente doet haar intrede. Een mooie start van een nieuw toeristisch seizoen! De opening van het toeristisch seizoen gaat dit jaar gepaard met de uitreiking van de nieuwe Magisch Drenthe tassen.

De eerste tas is op 8 april bij Tourist Info te Gees overhandigd door José Reinholtd, directeur van Magisch Drenthe aan Wethouder Zwiers. José Reinholtd sprak o.a. over de gastvrijheid in ons gebied. Een visitekaartje dat nog meer benut kan worden. Daarnaast sprak ze over het belang van toerisme en de inzet van alle vrijwilligers. Daar sloot Wethouder Zwiers zich graag bij aan in woord dat hij aanlsuitend heeft gedaan.

Daarnaast heeft wethouder Zwiers gebruik gemaakt van de gelegenheid om de nieuwe beleidsagenda aan te kondigen. Een agenda met actieprogramma waarin we voor nog meer reuring en kwaliteit gaan. TORECO en gemeente, voelen daarin beide hetzelfde, namelijk dat er kansen liggen voor verdere versteviging van toerisme in de gemeente en in de regio door samen te werken.

Samenwerken met ondernemers, met vrijwilligers en professionals om gasten in ons gebied nog meer te verleiden langer te blijven in onze omgeving of nog eens terug te keren. De medewerkers en bestuur van Magisch Drenthe wensen alle ondernemers een mooi, succesvol toeristisch 2017!