Ondernemersfestival Noord in Stadskanaal

Ondernemersfestival Noord is hét festival in Noord-Nederland speciaal voor ondernemers die (nieuwe) inspiratie willen opdoen en nieuwe mensen wil leren kennen.

Herken jij jezelf?
Ondernemers zijn altijd in de weer. Druk met aansturen van personeel, boekhouding, inkoop, verkoopcijfers, PR, producten, trends, marktontwikkelingen en nog veel meer. Er zijn zorgen, maar ook is er trots op wat je als ondernemer hebt neergezet. Je ervaart pieken, dalen, zelfvertrouwen en onzekerheid.

Vuur of vlammetje?
In de waan van de dag is vaak geen tijd voor reflectie. Natuurlijk houd je precies bij hoe het met het bedrijf gaat. Maar hoe gaat het met jou? Leef jij nog de droom die je ooit begon? Is deze droom nog steeds hetzelfde als toen? Zijn werk en privé in balans? Heb je jouw bedrijf je dromen laten volgen of lopen deze inmiddels ver uiteen? Is jouw bedrijf je gevangenis geworden? Brandt het vuurtje van enthousiasme nog steeds in jou of is het inmiddels gedoofd? Confronterende vragen waar we vaak weinig bij stilstaan, met het gevolg dat we eindigen met gezondheidsklachten.

Laat je inspireren!
Ondernemersfestivsal Noord is een ontmoetingsplaats voor ondernemers. Waar je op een ontspannen wijze contact legt met elkaar. Niks moet, maar alles mag. Een ondernemersfestival met aandacht voor de ondernemer als persoon. Waar je je laat inspireren door ondernemers die hun droom leven. Andere ondernemers inspireert in een open en eerlijk gesprek. Met ruimte om eigen kennis te delen en leren van anderen.

Wanneer krijg jij de beste ideeën?
Vaak niet keurig in (mantel)pak op een congres of aan een vergadertafel. Maar vast toen je aan het wandelen was met de hond, in de auto zat, onder de douche stond of lekker op vakantie was. Dat is de reden dat gekozen is voor een festival! Geen zaaltjes of witte evenemententent maar een festivalgevoel. Geen pak maar vrijetijdskleding. Geen koffie met een koekje maar een biertje bij het kampvuur. Geen sprekers die zeggen wat jij moet doen maar inspirators die reflecteren en het enthousiasme prikkelen!

Wat kun je verwachten?
Laat je spiegelen op een landkaart en ontdek je eigen krachten. Laat je ontzorgen door stress en angst te reduceren. Leer luisteren naar je innerlijke stem en laat je niet alleen leiden door de stem van anderen. Ontdek of je misschien toch meer vakman of leidinggevende bent. Wat doet dat met jou? Misschien loop je vast in jouw concept. Dan vind jij nieuwe inzichten van iemand die out of the box met je mee kan denken. Ben jezelf snel boos of overprikkeld? Leer in gesprek te gaan als het niet zo makkelijk gaat. Zo kom je sneller dichtbij een oplossing.

Nog geen ondernemer?
Ben je nog geen ondernemer maar wil je het heel graag worden? Dan is het festival de kans om te praten met ervaren ondernemers in het vak! Stel vragen, laat je inspireren en hoor hoe het echt is om ondernemer te zijn.