Nieuwjaarsduik van World Servants bij het Ermerstrand in 2017

 

nieuwjaarsduikHet koude water van het Ermerstrand zal op 1 januari voor de achtste keer getrotseerd worden door de vele deelnemers. De nieuwjaarsduik is een initiatief van World Servants Sleen in samenwerking met het Ermerstrand en Unox.

De groep jongeren uit Sleen en omstreken verzamelt geld om mee te kunnen bouwen aan een bouwproject in een ontwikkelingsland. Dit bouwproject kan bijvoorbeeld een school of kliniek betreffen. De volledige opbrengst van de nieuwjaarsduik gaat naar dit doel.

Heeft u zin een frisse start van het nieuwe jaar? Duik dan ook mee op 1 januari! Mocht u dit te gewaagd vinden, dan bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken onder het genot van een warm kopje chocolademelk of snert. Alle duikers ontvangen een Unox muts, een officiële oorkonde als bewijs van deelname en een kopje snert om weer op te warmen.

Het startsein klinkt om 12:00 en u kunt zich inschrijven vanaf 11:30. Mee duiken kost 7,50 per persoon. U kunt er ook voor kiezen om zelf op zoek te gaan naar sponsoren en op die manier World Servants te steunen. Meer informatie is te vinden op www.ermerstrand.nl.