McDonald’s restaurant Stadskanaal start met bediening aan tafel

Deze week start McDonald’s restaurant Stadskanaal met tafelbediening voor haar gasten: McDonald’s Table Service. Gasten kiezen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelkiosk een plekje om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit. Met Table Service zet McDonald’s een belangrijke stap voorwaarts in de restaurantbeleving voor gasten.

“Ik ben zeer verheugd dat we in McDonald’s restaurant Stadskanaal nu ook bediening aan tafel gaan bieden. Met de introductie van deze nieuwe dienst kunnen we onze gasten nog meer service bieden in dit restaurant. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!”, aldus André Berendsen, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Stadskanaal.

Gasten enthousiast over Table Service

Sinds de pilot met Table Service in juni 2015 bij één van de restaurants van McDonald’s Nederland, blijkt dat gasten Table Service erg gemakkelijk vinden. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij direct aan tafel kunnen plaatsnemen. Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol. Daarnaast is het voor gezinnen erg praktisch. Ouders hebben minder om handen en kunnen daardoor de volle aandacht aan hun kinderen geven. De servicemedewerkers hebben meer persoonlijk contact met gasten wat de gasttevredenheid verbetert. Door het enthousiasme van de gasten en medewerkers is het aantal McDonald’s restaurants met Table Service het afgelopen jaar flink toegenomen, al meer dan 100 restaurants in Nederland bieden de service momenteel aan!

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland, licht toe: “We zien dat initiatieven als Table Service goed aanslaan bij onze gasten. Door de positieve reacties van gasten en Crew weten we dat we op de goede weg zijn met onze strategie om versneld succesvolle services voor onze gasten uit te rollen. Services die bijdragen aan de merkbeleving. We streven er naar om Table Service voor het einde van 2017 in zo’n tweederde van onze restaurants aan te bieden aan onze gasten.”

Over McDonald’s Table Service

McDonald’s neemt met dit internationaal beproefde serviceconcept een belangrijke stap om gasten optimaal van dienst te zijn, zoals zij dit wensen en verwachten van McDonald’s. Gasten die een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk in het restaurant kunnen kiezen in welke zone zij gaan zitten en ontvangen een bon die zij zichtbaar op tafel neerleggen. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een servicemedewerker deze direct aan tafel bij de gast. Aan tafel bedienen kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is.