Martijje zingt in het kerkje van Zweeloo, op zaterdag 1 oktober!

Martijje Lubbers, voor wie haar niet kent,  is een Drentse zangers. Of beter, een zangeres die in het Drents zingt. Sweel Cultureel is er trots op haar binnenkort in het kerkje van Zweeloo welkom te heten. Martijje is geboren en getogen in Grolloo, werd geïnspireerd door Cuby and The Blizzards en zingt wereld muziek, jazz en pop.  

Zij heeft in september een nieuwe cd uitgebracht met de titel “Evenwicht”. Die cd gaat over verlangen in de breedste zin van het woord, zoals over het verlangen naar de lente, maar ook naar evenwicht in het leven. Haar muziek is een combinatie van jazz, pop en wereld muziek. Martijje won in april 2016 de “Dagblad van het Noorden streektaalprijs” dankzij de kwaliteit van de opnames en de zuiverheid van haar stem.

Bij Sweel Cultureel zijn wij er absoluut zeker van dat dit een avondje genieten wordt. Als u erbij wilt zijn, de entree kost € 12,00 en u kunt plaatsen reserveren via onze website: sweelcultureel@gmail.com. Kijk ook eens op onze website www.sweelcultureel.nl  voor de komende programma’s. En als u een abonnement wilt kopen laat ons dat weten via ons emailadres. Hopelijk tot ziens!