Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo

Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten met het Outdoor Belevingspark, Klimpark Outdoor Grolloo en Joytime Groepsactiviteiten. Tevens een strandpaviljoen met ruime terrassen. Het activiteitenaanbod is geschikt voor zowel groepen als de individuele bezoeker. Bedrijfsuitjes, familiedag, schoolreisjes, kinder- of vrijgezellenfeestjes, maar ook verenigingen en jeugdgroepen beleven er een mooie dag.

Wil je met je gezin, vriendengroep, je partner of zelfs alleen iets leuks en actiefs gaan doen? Ook dat kan! Outdoor Belevingspark: Uniek in Nederland! In het Outdoor Belevingspark worden de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aangeboden. Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen meer om het raken van de roos. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving.

Ook is er een serie van 8 uitdagende klimwanden met een traditionele klimwand, maar ook bijzondere vormen, uitsparingen en een duel wand. Verder de hindernis en survivalbaan, een rondje op het ATB parcours of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving. Geo Caching, letterboxen, kompasloop en klootschieten. Nog meer mogelijkheden vind je op de website. Gegarandeerd: Van jong tot oud, voor elk wat wils!

Klimpark Outdoor Grolloo
Dit prachtige Klimbos is gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere vind je maar liefst 6 parkoersen tussen de 2 en 10 meter hoogte met 76 hindernissen en totaal 725 meter kabelbaan. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

Groepsactiviteiten
Voor de groepsactiviteiten wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het Outdoor Belevingspark. Bovendien kunnen groepen ook kiezen voor een programma op maat met bijvoorbeeld de westerngames of een variathlon of voor één van de avond activiteiten. De groepsactiviteiten zijn zeer geschikt voor teambuilding en in combinatie met ons horeca aanbod kies je voor een compleet verzorgde dag.

Horeca
Het bedrijf is gevestigd bij recreatieplas “De Kleine Moere”. Hier bevindt zich ook het paviljoen “De Kleine Moere” met kiosk en terras. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, wat fris, patat, ijs en snacks. Daarnaast zijn er diverse plates voor redelijke prijzen. Voor groepen zijn er speciale arrangementen. Denk hierbij aan koffie met cake of gebak, lunches, barbecues en buffetten. U vindt Joytime Vrijetijdsactiviteiten, Klimpark, Outdoor Belevingspark en Horeca aan het Oostereind 12 te 9444 XD Grolloo. T: 0592 501655 of kijk eens op www.joytime.nl.