in Valthermond: Geslaagde muzikale avond met Run4Cover in ’t Brughuus

Georganiseerd door Mondker vriendengroep Five

 

Afgelopen zaterdag vond er een geweldige muzikale feestavond plaats in ’t Brughuus in Valthermond. Ongeveer driehonderd mensen kwamen op de gezellige avond af. De organisatie was in handen van het Valthermonder vriendengroepje Five. Het organiseert al enkele jaren feestavonden in Valthermond met als inzet de leefbaarheid in het dorp en de nabije omgeving een extra impuls te geven. Dat lukt prima en afgelopen weekend was het niet anders.

Door Dag in Dag uit / Gerry Grave – Foto’s: Bert Meijer

,,We zijn supertevreden. Boven verwachting”, zegt Gert Baas, een van de leden van Five. Samen met de andere vier vrienden (Jonny Berends, Dennis Döpp, Johnny Scholte Aalbes en Wolter Gritter) genoot hij net als de ruim driehonderd bezoekers. ,,We kregen alleen maar positieve reacties”, vervolgt Baas die met zijn vrienden een heel aantrekkelijke band heeft weten aan te trekken, namelijk Run4Cover, een band uit het westen van het land. De formatie speelde mooie, herkenbare muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig en dus was er voor iedereen wat wils. Bovendien is de avond eigenlijk voor iedereen toegankelijk, want de entree was niet duur. Net als tijdens de voorgaande twee jaren lag het dan ook zeker niet aan de prijs en omdat de kwaliteit van de muziek ook nog eens meer dan goed was, was het goed toeven in ’t Brughuus.

,,De band paste ook prima in ons budget” vertelt Baas. ,,Als ik kijk naar de reacties van de mensen dan zegt dat heel veel. De sfeer was geweldig met een uitzinnig publiek. Volgend jaar organiseren we dan ook heel graag de vierde editie.”