in Theater Geert Teis in Stadskanaal: Roodkapje De Musical (4+) De familievoorstelling die je niet mag missen!

 

‘Elke keer weer is het lachen, gieren, brullen en er wordt goed gespeeld en gezongen. Er zit heel veel humor in verwerkt wat het ook voor de volwassenen een enorm leuke show maakt’, dit zijn nog maar een paar van de lovende reacties van het publiek na afloop van de première van Roodkapje De Musical.

roodkapjeNa een reeks betoverende sprookjesmusicals, zoals Sneeuwwitje en Assepoester, blies Van Hoorne Entertainment dit seizoen Roodkapje De Musical nieuw leven in. Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma doet vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller kloppen.

Op vrijdag 13 januari komt Roodkapje naar Teis. We hopen jullie te zien en we vinden het leuk als je verkleed komt!

De rol van Roodkapje wordt gespeeld door Maud Mulder, die met deze rol haar theaterdebuut maakte en die ook de hoofdrol speelde in Sneeuwwitje. De vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) spelen hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen bezorgen. Voorzien van een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezing liedjes, is Roodkapje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

 

Kom verkleed!
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker swingen tijdens Oma’s Meezingfeest.

Roodkapje De Musical (4+)
De familievoorstelling die je niet mag missen!
Vrijdag 13 januari 19.00 uur Theater Geert Teis (Stadskanaal) / € 18,00
www.theatergeertteis.nl