in Ter Apelkanaal: Behalve warme snacks nu ook verse broodjes bij ‘Truck en Carwash Center Zuid Groningen’

 

Ook uw adres voor auto’s, busjes, caravans, campers en vrachtwagens 

door Jaap Ruiter

Sinds kort zijn er in de shop van ‘Truck en Carwash Center Zuid Groningen’ aan de Ambachtsweg 2 in Ter Apelkanaal ook verse, zelfgemaakte broodjes te verkrijgen. Het ondernemerspaar Jacqueline en Jan Westendorp komt daarmee tegemoet aan de wens van veel klanten. “De verse broodjes zijn een mooie aanvulling op de warme snacks die wij altijd al serveren”, vertelt Jacqueline Westendorp.

Vanaf 2003
‘Truck en Carwash Center Zuid Groningen’ in Ter Apelkanaal ging van start in 2003. “We hebben de onderneming vanuit het niets stapje voor stapje opgebouwd en uitgebreid met extra diensten”, vertelt Jacqueline. “Momenteel hebben we de beschikking over een moderne truck- en autowasstraat, twee overdekte wasboxen, een mattenwasser, 24/7 tankstation en een shop met een divers assortiment dat toegespitst is op truckers en automobilisten en serveren we warme snacks en sinds kort dus ook verse broodjes.”

Ook personenauto’s!
Jan Westendorp vult aan dat er nog steeds automobilisten zijn die niet weten dat de dubbele wasstraat ook geschikt is voor personenauto’s. “We hebben zowel een truck- als een autowasstraat waardoor het geschikt is voor auto’s, busjes, caravans, campers en vrachtwagens. Voor personenauto’s hebben we aantrekkelijke tarieven vanaf 7,50 euro tot 11 euro voor de meest uitgebreide behandeling.” Als extra service ondergaan de vierwielers eerst een grondige voorbehandeling voordat ze de wasstraat in gaan: “Daarbij hanteren wij het ‘wassen zonder krassen principe’ met een speciale beschermende wax tegen uiteenlopende weersomstandigheden die bovendien zorgt voor een snelle krasvrije reiniging.”

Zes dagen per week open en tankstation 24/7
‘Truck en Carwash Center Zuid Groningen’ is zes dagen per week open. “Maar het tankstation dat onlangs vernieuwd en omgebouwd is naar een ‘Avia Express’ is 24/7 open”, vult Jacqueline aan. “Ons bedrijf is redelijk uniek in de regio, want er zijn weinig locaties waar je vrachtwagens en bussen kunt laten reinigen met een speciale wasstraat. Bovendien zijn wij ruim gehuisvest waardoor trucks en bussen voldoende ruimte hebben om te manoeuvreren.”

www.tcczuidgroningen.nl
‘Truck en Carwash Center Zuid Groningen’ is gevestigd aan de Ambachtsweg 2 in Ter Apelkanaal. Sinds kort kunt u er ook verse broodjes krijgen en als u het nog niet wist: u kunt er ook uw personenauto laten wassen! Telefoon: 0599-470 711 of mobiel: 06 5239 4019. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.tcczuidgroningen.nl.