in Stadskanaal: Nieuwe exposities Fotoclub Gieten in Refaja Ziekenhuis

Vanaf december exposeren kunstenaars Jannie Eding en Cornelis Bosker én de fotografen van fotoclub GiAF hun werk in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal, onderdeel van Treant Zorggroep.

De exposities van Jannie Eding en Fotoclub GiAF zijn tot en met februari te bezichtigen in de gangen van het hoofdgebouw in Refaja en het werk van Cornelis Bosker is te zien op de polikliniek Oogheelkunde, op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Fotoclub GiAF
Fotoclub GiAF bestaat uit dertig amateurfotografen uit Gieten en omstreken. De expositie in Refaja heeft als thema ‘zorg’. Vanaf dit voorjaar zijn de fotografen bezig geweest om dit thema creatief in beeld te brengen. Wie werk wil kopen uit de expositie, kan mailen naar info@giaf.nl.

Jannie Eding
De schilderwerken van Jannie Eding kenmerken zich door heldere en stralende kleuren. Ze schildert op doek, liefst met paletmes, acrylverf en restmaterialen. Meer informatie: www.jannieeding.nl.

Cornelis Bosker
Als gelegenheidsdichter laat Cornelis Bosker zich inspireren door onder meer Dollard en benedenloop Eems, noordelijke natuur, Groninger landschap en mensen die opvallen in hun doen en laten. Zijn werken betreffen uitsluitend artistiek vormgegeven prenten met rijmgedichten in het formaat vijftig bij 70 centimeter. Meer informatie via cbosker@amasus.net.

._________________________________________________________________________________