in Stadskanaal: Nieuw kantoor voor Kaspers Advies Administratie en Belasting aan de Unikenkade

                                                                                                                     door Jaap Ruiter

Persoonlijk en betrouwbaar zijn de twee pijlers waarop ‘Kaspers Advies’ al sinds 2009 is gebouwd. De in administratie en belasting gespecialiseerde onderneming van Harm-Jan Kaspers is onlangs verhuisd naar de Unikenkade 40 in Stadskanaal, maar is nog steeds het persoonlijke, betrouwbare en deskundige adres voor particulieren, ZZP’ers en kleine ondernemers in het MKB.

Uitgebreid met een administratieve medewerker
Het nieuwe energie neutrale kantoor biedt ruime ontvangstmogelijkheden en door de personele uitbreiding is er nu meer tijd en ruimte voor een gedegen advies. De werkzaamheden van Kaspers Advies bestaan uit het begeleiden van startende ondernemers, schrijven van ondernemingsplannen, opstellen van jaarrekeningen, financiële automatisering, invullen van belastingaangiftes voor particulieren en ondernemers en het compleet verzorgen van financiële administraties. “Verder ben ik geregistreerd belastingconsulent (waarmee de belastingdienst aangeeft dat ze veel vertrouwen in mij hebben)”.

Begeleiding van (startende) ondernemers
Nadat Harm-Jan Kaspers als doctorandus in Bedrijfskunde zijn studie aan de universiteit afrondde begon hij vrijwel direct met een eigen financieel- en fiscaal administratiekantoor. “Ik heb altijd al iets met cijfers gehad. En omdat ‘business development’ een onderdeel is van Bedrijfskunde kan ik (startende) ondernemers niet alleen uitstekend van dienst zijn als het gaat om administratie en belasting, maar kan ik hun bijvoorbeeld ook helpen bij het ontwikkelen van diensten en nieuwe producten of om een uit het buitenland geïmporteerde product in de markt te zetten. Desgewenst schrijf ik daar ook een goed ondernemingsplan voor, waardoor het aanvragen van een lening bij de bank meestal iets eenvoudiger gaat.”

Gehoord en gezien
Klanten van Kaspers Advies roemen vooral de deskundigheid en de persoonlijke betrokkenheid van Harm-Jan Kaspers. Ze voelen zich gezien en gehoord. Bovendien weten ze dat de privacy gewaarborgd is en hun persoonlijke en bedrijfsmatige gegevens in betrouwbare handen zijn. “Ik wil er gewoon zijn voor mijn klanten. Ik wil meedenken en brainstormen als ze daar behoefte aan hebben. Daar wil ik ruim de tijd voor nemen omdat ik de mens achter de ondernemer wil leren kennen, waardoor ik nog beter kan adviseren en meehelpen de juiste richting en koers van het bedrijf te bepalen. Daarom heb ik geen 9-tot-5-mentaliteit, want juist dan werken de meeste ondernemers! Wat betreft persoonlijk contact ben ik er ook voor hun na het werk en niet alleen tijdens het werk.”

Ook voor particulieren
Ook voor particulieren is het fiscaal en financieel aantrekkelijk om de belastingaangifte door Kaspers Advies te laten doen. “Veel mensen vinden het nog steeds een beetje eng om met een paar muisklikken de vooraf al ingevulde belastingaangifte door te geven aan de belastingdienst”, weet Harm-Jan Kaspers uit ervaring. “Bovendien blijken veel mensen nog steeds een aantal aftrekposten niet in te vullen of vergeten toeslagen aan te vragen. Want dat moet je nog steeds zelf doen. Dat vult de belastingdienst niet voor je in. Daardoor laten mensen soms nog veel geld liggen! En dat is jammer, want waarom zou je teveel belasting betalen?”

www.kaspersadvies.nl
‘Kaspers Advies’ heeft een nieuw adres en is gevestigd aan de Unikenkade 40 in Stadskanaal. Telefoon: 0599-20 14 31 of mobiel: 06 123 72 881. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.kaspersadvies.nl of een vrijblijvende afspraak maken.