in Onstwedde: ‘Rogo Handelsonderneming’ bestaat deze maand precies 1 jaar

‘Rogo Handelsonderneming’ in Onstwedde is een combinatie van een doe-het-zelfzaak, uitgebreid assortiment tuin- en parkmachines en moderne werkplaats voor onderhoud en reparatie 

door Jaap Ruiter

‘Rogo Handelsonderneming’ aan de Ter Wuppingerweg 5 in Onstwedde bestaat deze maand precies 1 jaar. Langzamerhand weten steeds meer klanten de weg naar ‘Rogo’ te vinden als het gaat om verhuur, in- en verkoop en onderhoud en reparatie aan tuin- en parkmachines, doe-het-zelf-zaak en een aansluitend assortiment aan producten, artikelen en accessoires. ‘Rogo’ heeft de forse uitbreiding van de doe-het-zelfzaak zojuist afgerond en legt de laatste hand aan een nieuwe showroom met alleen maar loop- en zitmaaiers.

Werkplaats met een ervaren monteur
“En speciaal voor de werkplaats, inclusief laswerkzaamheden, hebben we een nieuwe en zeer deskundige monteur met meer dan dan 20 jaar ervaring in dienst genomen”, vertelt algemeen medewerker Jan Hilverts. “Dat is hard nodig want door uitbreiding van onze klantenkring is er steeds meer vraag naar onderhoud en reparatie. Voor onze klantenkring is het daarom prettig om te weten dat grasmaaiers en andere tuin- en parkmachines voor een professionele, maar betaalbare onderhoudsbeurt nu in goede handen zijn. De grasmaaiers worden gehaald en gebracht met onze eigen servicewagen. Omdat wij de beschikking hebben over een zeer ruime werkplaats met grote ingang, repareren wij voorts alle landbouwmachines.”

Diverse merken
Verder levert ‘Rogo’ diverse ijzerwaren en biedt veel keus met gerenommeerde merken als ‘Deutz Fahr’, ‘Stihl’ (o.m. kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen en aanverwante artikelen), ‘Viking’ en ‘Castelgarden’ (voor alle types loop- en zitmaaiers en andere gemotoriseerde tuinmachines) en ’Eurol’ (een ruim assortiment aan oliën en vetten van hoge kwaliteit). “Bekende merken met een goede naam waardoor je als consument weet dat je een prima product in handen hebt”, legt Jan Hilverts uit.

Moderne doe-het-zelf-zaak
Een rondleiding door de onlangs fors uitgebreide doe-het-zelfzaak maakt duidelijk dat zowel particulieren als ondernemers hier uitstekend terecht kunnen: Gereedschappen en handmachines (voor tuin, klussen en bouwen), artikelen en accessoires voor de tuin, (werk)kleding en schoeisel, accu’s, verf en beits, lijmen en kitten, ijzerwaren, trappen, onderdelen voor aanhangers, afrastering voor weiland, zaden, kunstmest en bestrijdingsmiddelen, etc etc. “Kortom, alles wat je in een moderne en uitgebreide doe-het-zelfzaak denkt aan te treffen”, vat Jan Hilverts het ruime assortiment samen.

www.rogohandelsonderneming.nl
‘Rogo Handelsonderneming’ is gevestigd aan de Ter Wuppingerweg 5 in Onstwedde. De onderneming met doe-het-zelfzaak, showroom en werkplaats is ruim gehuisvest zodat parkeren met auto, aanhanger, bestelbus, tractor of zelfs vrachtwagen geen enkel probleem is. Telefoon: 06 31 900 242 of 06 55 733 173. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.rogohandelsonderneming.nl. Via de webshop heeft u toegang tot duizenden artikelen.