in Ees: Country Golf Ees heeft een nieuwe eigenaar

Halverwege februari is Ferdie Ottens (26) als vennoot toegetreden tot het bedrijf Country Golf Ees.
Sinds de oprichting in 2005 heeft het bedrijf een succesvolle groei doorgemaakt. In 2008 is het clubgebouw uitgebreid en in 2014 werd een driving range gerealiseerd. Met het oog op de toekomst is Ferdie een belangrijke toegevoegde waarde volgens zijn ouders, die twaalf jaar geleden het bedrijf oprichtten. “Hij is jong en ambitieus en wij denken dat hij met zijn kennis en opleiding zeker zijn steentje kan bijdragen”.

De jeugd heeft de toekomst
Vader Rikus vertelt dat het allemaal best spannend is maar de toekomst wordt bij Country Golf Ees met veel vertrouwen en zin tegemoetgezien. “De jeugd heeft de toekomst, tijdens het afronden van de middelbare hotelschool en de Hbo-opleiding commerciële economie werkte Ferdie onder andere bij ons in het bedrijf maar ook bij verschillende andere bedrijven om ervaring op te doen. Een frisse wind houdt je creatief en scherp, dit geeft ons goed vertrouwen voor de toekomst.”

Ik heb er zin in
Veel mensen hebben het misschien al gemerkt, maar Country Golf Ees laat zich sinds dit jaar op een andere manier aan het publiek zien. “De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van verandering. We hebben een nieuwe huisstijl aangemeten, een nieuw logo ontworpen, geïnvesteerd in foto/videoapparatuur, een nieuw koffiemerk gekozen en vernieuwde invulling gegeven aan de arrangementen die we bieden.” Met deze veranderingen drukt Ferdie gelijk zijn stempel op voornamelijk de uitstraling van het bedrijf. “Het bedrijf heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, maar ik denk dat we voornamelijk op marketinggebied gemakkelijk en snel kunnen groeien, ik heb ontzettend veel zin om dit met z’n allen te bereiken”.

De 18-holes par-3 baan in het pittoreske dorpje Ees wordt vanaf heden dus gerund door Rikus en Ferdie Ottens en het team. Jannie Ottens, moeder en belangrijkste adviseur van het bedrijf treedt terug in dienst in het onderwijs, het beroep dat ze voordat ze ondernemer werd ook uitoefende.
Country Golf Ees is dé golfbaan waar je geen HCP 54 nodig hebt om te mogen spelen, is zeven dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Het sfeervolle restaurant met terras biedt uitstekende mogelijkheden voor groepen, gezinnen en golfers. Met een vereniging van 160 leden, een ruime driving range van 2,5 hectare en groot aanbod aan arrangementen staan Rikus en Ferdie Ottens en hun team hopelijk nog vele jaren voor jullie klaar.