in Borger-Odoorn: Stichting Mond-tot-Mond organiseert weer veel zomeractiviteiten

Na de succesvolle winterwandel-tocht in Nieuw Buinen, staan de volgende activiteiten van de Stichting Mond-tot-Mond (M2M) ook weer klaar voor de komende zomer.

Op Zondag 4 juni a.s. wordt er door de Tour de Mond fietstochten met verschillende afstanden georganiseerd. Het vertrek is vanaf ’t Brughuus in Valthermond en inschrijving vanaf 08.00 uur.

Op woensdagavond 28 juni a.s. houdt de Stichting M2M hun jaarlijkse RUN van 1 km(basisscholen), 5 en 10 km. Start is vanaf de Hunsowhal 2e Exloërmond om 19 uur (1km) en 19.30 uur (5 en 10km).

En op vrijdagavond 30 juni a.s. is weer de jaarlijkse wandeltocht van 5 en 10 km. Ook dit is vanaf de Hunsowhal 2e Exloërmond. Inschrijving vanaf 18 uur.

Informatie op de website: www.mond2mond.nl

Onze Stichting, met als doel de bevolking van de monden meer in beweging te krijgen hetgeen we voor de 6e keer organiseren, wil nog graag uitbreiding van hun vrijwilligersnetwerk. Personen, die wel wat betrokkenheid hebben met onze doelstelling en mee willen werken, zouden we graag in onze organisatie vertegenwoordigd zien. U kunt dit melden bij: i.vegter@welzijngroepandes.nl