Drenthe aanwezig op verschillende vakantiebeurzen in 2017

Woensdag 11 t/m zondag 15 januari vindt de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een beurs waar u alle informatie vindt voor een fijne vakantie in binnen- of buitenland. Drenthe laat zien waarom u vooral komend jaar Drenthe wilt bezoeken.

Informatie & mooie prijzen
Hiervoor zijn namelijk redenen genoeg! Bezoek bijvoorbeeld Veenhuizen of Frederiksoord, waar u meer leert over de Koloniën van Weldadigheid (door Unesco genomineerd!). Of ga naar WILDLANDS Adventures Zoo Emmen, al 1,3 miljoen bezoekers gingen u voor. Ook krijgt u dit jaar alsnog de kans om het vorig jaar uitverkochte theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’ bij te wonen. En dan zijn er natuurlijk nog de TT, het Drents Museum, de spectaculaire cultuur, natuur en het avontuur in Drenthe. En nog veel meer! Op de beurs hoort u er alles over. Bovendien krijgt u de mogelijkheid het zelf te ervaren, want u maakt kans op mooie prijzen, zoals een midweek- of weekend in een luxe chalet in Drenthe.

Op de beurs wordt de nieuwste Drenthe Gids uitgedeeld; samengesteld door Recreatieschap Drenthe, Marketing Drenthe en de verschillende Drentse regio’s. Hierin vindt u volop inspiratie om een bezoek aan Drenthe te brengen en de mooiste (gratis) fiets- en wandelroutes!

Vakantiesalon, Fiets- en Wandelbeurs en 50Plus Beurs
Naast de Vakantiebeurs, is Drenthe dit jaar te vinden op de Vakantiesalon in Antwerpen (26 – 30 januari), de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht (11 & 12 februari) en de 50PlusBeurs in Utrecht (19 – 23 september).

Samenwerkende Drentse regio’s
In de Drenthe stand staan experts uit de diverse regio’s klaar om u te woord te staan. Een samenwerking tussen Stichting ToReCo Coevorden (Magisch Drenthe), Tourist Info Emmen, Geopark de Hondsrug, Drentse Hooglanden (Midden Drenthe), Gemeente Westerveld, Gemeente Meppel, Gemeente de Wolden, Gemeente Hoogeveen, Hondsrug Drenthe (Aa en Hunze, Borger-Odoorn), Drenthe Hotels en Marketing Drenthe zet de provincie goed op de kaart. Hierdoor wordt u optimaal geïnformeerd over een bezoek aan Drenthe.