Dit had iemand veel eerder moeten bedenken: zonder stress een auto kopen of verkopen met Kentekenloket Veilig Betalen.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je gaat een auto verkopen of je hebt net een auto gekocht van een particulier, maar er moet nog betaald worden. Kies je voor contant geld? Of wordt het toch een overboeking? Waar je ook voor kiest, je krijgt er altijd buikpijn van.

Niemand heeft immers zin om contant geld mee te nemen als het om zulke grote bedragen gaat. En een auto overschrijven voordat het geld ontvangen is? Daar is wel heel veel vertrouwen voor nodig. Hoe moet het dan wel? Soms is de oplossing zo simpel, zo vanzelfsprekend, dat het gek is dat niemand er eerder aan dacht.

Kentekenloket introduceert: Veilig Betalen
Met Veilig Betalen wordt in één klap een einde gemaakt aan alle onzekerheden. De Veilig Betalen module van Kentekenloket zorgt er namelijk voor dat je als koper en verkoper gelijk over kunt steken. Heel eenvoudig en met de zekerheid van Kentekenloket als tussenpersoon.

Hoe werkt het precies?
Ben je het eens geworden met de koper of de verkoper van de auto? In dat geval kan het afgesproken aankoopbedrag via iDEAL overgemaakt worden naar een veilige tussenrekening van Kentekenloket. Je ontvangt daarna allebei een code. Nadat het voertuig is overgeschreven bij een van de 675 RDW erkende Kentekenloketten in Nederland voeg je de codes samen. Pas dan wordt het geld daadwerkelijk overgemaakt naar de verkoper. Zo krijg je zowel als koper en als verkoper direct waar je recht op hebt. 100% eerlijk en 100% veilig. Simpel toch?

Veilig Betalen kost bovendien slechts €10,- per transactie!

Voordelen van Kentekenloket Veilig Betalen

Eenvoudig – transactie snel voorbereid via Veilig Betalen en afgerond bij een Kentekenloket in de buurt.

Gelijkwaardig – dankzij Kentekenloket Veilig Betalen is het niet langer zo dat één van de partijen zowel het voertuig als het geld in zijn of haar bezit kan hebben.

Zekerheid – beide partijen behouden volledige controle, want de transactie wordt pas afgerond als de unieke codes worden samengevoegd.Veilig – het afgesproken bedrag staat op een tussenrekening en wordt pas overgeboekt als het voertuig is overgeschreven.

Flexibel – het afgesproken bedrag kan tot het laatste moment aangepast worden. Bijvoorbeeld na een proefrit of aankoopkeuring.

Voor alle voertuigen Kentekenloket Veilig Betalen kan gebruikt worden voor alle voertuigen. Dus ook voor motoren, caravans en andere voertuigen.

Kentekenloket Veilig Betalen hanteert een maximum van €15.000,- per transactie.

Meer weten?
Wil je meer weten over Kentekenloket Veilig Betalen? Op www.kentekenloket.nl/veilig-betalen lees je alles over deze vernieuwende dienst. Hier is ook een duidelijke animatie te vinden.