Borger/Ekehaar: Techniko Installatietechniek Ekehaar heeft Ten Broeke Installatietechniek in Borger per 1 januari 2017 overgenomen

tenbroekeovernameTechniko Installatietechniek Ekehaar heeft met ingang van 1 januari 2017 Ten Broeke Installatietechniek in Borger overgenomen. Na bijna 40 jaar heeft Ten Broeke Installatietechniek besloten zijn bedrijfsvoering over te dragen aan Gert Oosting eigenaar van Techniko Installatietechniek in wie zij alle vertrouwen hebben om het bedrijf voort te zetten in de regio Borger en omstreken.

Techniko Installatietechniek is een familiebedrijf en gevestigd in Ekehaar. De telefoon staat inmiddels doorgeschakeld, de klanten worden direct verder geholpen door Techniko Installatie techniek.

De klanten van Ten Broeke Installatietechniek worden op korte termijn nader geïnformeerd.
Met 35 klantgerichte en service gerichte medewerkers staat Techniko Installatietechniek voor u klaar en helpt u graag.

Het werkgebied omvat de provincies Drenthe en Groningen, van Emmen tot Delfzijl en een klein stukje Friesland.
Techniko installatietechniek is gewend om 24-uurs service te verlenen 365 dagen per jaar met eigen medewerkers.

De showroom in Ekehaar is beslist uniek en zeker de moeite waard om te bezoeken, zo zeggen klanten van Techniko Installatietechniek.
Ten Broeke Installatietechniek BV in de personen van Bert en Peter ten Broeke bedanken hun klanten voor het in hen gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren en wensen hierbij Techniko Installatietechniek veel succes in de toekomst.