Borger-Odoorn: GroenLinks zoekt mensen met passie

Nu duidelijk is geworden dat GroenLinks niet deelneemt aan de nieuwe regering, is het des te belangrijker om het lokale geluid (weer) te laten horen! GroenLinks is jarenlang met veel succes onderdeel geweest van de politiek in Borger-Odoorn en wil bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 weer deelnemen om het geluid van groen, duurzaam en sociaal te laten horen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Zoals iedereen weet is de natuur een goede vriend van ons en natuur is er genoeg in onze prachtige gemeente! Laten we ook duidelijk stellen dat we tegen windmolens zijn! Weg met die achterhaalde plannen van Kamp! Er zijn al zo veel mooiere en betere alternatieven uitgewerkt met een veel kleinere impact op de omgeving.

Daarnaast willen we strijden tegen de ikke-maatschappij: wij hebben elkaar allemaal nodig en daarbij sluiten wij niemand uit. Ieder mens is bijzonder, iedere leerling verdient een eerlijke kans, iedere schouder moet dragen naar draagkracht.

WIJ ZOEKEN:

mensen met passie die zich de komende jaren voor GroenLinks willen inzetten in de gemeenteraad van Borger-Odoorn. Wil jij je minimaal de komende vier jaar inzetten om GroenLinks weer op de kaart te zetten en op te komen voor de zwakkeren in onze gemeente? Hou er rekening mee dat de gemeenteraad nogal wat tijd en inzet vergt.

 

Meld je dan nú aan bij onze lokale afdeling op: groenlinks.bo@gmail.com