Borger en Annen: Fysiotherapeute Liset Hamminga wint 2e prijs bij Klant Award verkiezing

Praktijk voor bekkenfysiotherapie, Liset Hamminga, wint 2e prijs bij de Klant award verkiezing: Meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk van Nederland.

De winnaars van de Opiness Klant Awards 2017 voor diverse zorgverleners zijn bekend. Veertien praktijken en therapeuten gingen met een klant award naar huis. Er zijn prijzen uitgereikt in vier sectoren: fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie.

In de sector fysiotherapie is Liset Hamminga uit Annen in de prijzen gevallen. Zij won de 2e prijs in de categorie: Meest aanbevolen fysiotherapiepraktijk van Nederland!

Liset werkt als geregistreerd bekkenfysiotherapeut in haar eigen praktijk in Annen en Borger.

“Deze prijs was voor mij een totale verassing! Mei jl. ontving ik het bericht dat ik één de genomineerden was. 29 juni jl. was de award uitreiking in Utrecht. Ik heb een ontzettend leuk beroep en doe het met heel veel plezier. Dat dit erkend wordt met een mooie 2e plaats is natuurlijk geweldig!”

Aan de award verkiezing deden ruim 3500 fysiotherapiepraktijken mee.

Deze prijs kwam tot stand uit gegevens van een landelijke database van het bedrijf Qualiview en Opiness. Hierin worden vragenlijsten over klanttevredenheid na het afronden van het behandeltraject verzameld en voor iedere praktijk in kaart gebracht. Zo kan men zien hoe de praktijk wordt beoordeeld door hun patiënten.

Op basis van deze resultaten is bepaald welke praktijk het meest gewaardeerd wordt en een klant award heeft verdiend.