Beekman Tandtechniek B.V. in Wildervank: voor tandtechniek van het hoogste niveau

Al ruim twintig jaar staat Beekman Tandtechniek B.V. in Wildervank garant voor een hoge kwaliteit op het gebied van tandtechniek. Geen wonder dat veel mensen de weg er naartoe dan ook veelvuldig weten te vinden. Arie Beekman, ondersteund door zijn vrouw Paulien, runt het bedrijf al die jaren met heel veel passie, inzet en plezier met het grote doel de klant tevreden te stellen.

Door Dag in Dag uit / Gerry Grave

Tandtechniek is een ruim begrip dat het beste kan worden omschreven als het vervaardigen van gebitsprotheses en gedeeltelijke frame- en gebitsprotheses en natuurlijk het zogenaamde ‘klikgebit’, de prothese op implantaten. Ook gebitsbeschermers voor diverse sporten worden bij Beekman gemaakt. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld hockeymondbeschermers. ,,De kwaliteit is veel beter dan de bitjes die worden gekocht bij sportzaken”, zegt Arie. ,,Wij maken ze op maat en ook de naam kan er nog in worden geperst: altijd handig bij een kleedkamer vol medespelers! Mensen ervaren wel eens een drempel, maar dat is bij Beekman Tandtechniek niet nodig. We nemen de tijd voor een afspraak, zodat we het uitgebreid kunnen hebben over de mogelijkheden en de wensen van de mensen. Er is immers geen mond gelijk.”

Het implementeren gaat in samenwerking met een kaakchirurg of gespecialiseerde tandarts, waar Beekman nauw mee samenwerkt. Mensen kunnen hun voorkeur uitspreken. Er wordt nauw samengewerkt met veel tandartsen uit de regio Veendam, Stadskanaal, Bellingwolde, etc. ,,Vaak worden mensen door de tandarts rechtstreeks naar het laboratorium gestuurd. Een gedeelte van de behandeling vindt dan bij ons plaats”, legt Arie uit. ,,Het is fijn om het eindresultaat te zien. Al passend en metend komen we vaak tot een prachtig resultaat. Mensen kunnen bij ons rechtstreeks terecht voor advies en voorlichting. Ook reparaties worden natuurlijk bij ons gedaan. Afhankelijk van de reparatie kan men wachten en soms is het beter, gezien de tijdsduur, om een afspraak te maken en de reparatie weer op te halen. We proberen in ieder geval altijd om de prothese zo snel mogelijk weer terug te geven. Uw glimlach is immers onze zorg!”

Beekman Tandtechniek B.V. is gevestigd aan Poststraat 15, 9648 JL Wildervank, tel. 0598-631396.