Aanstaande zondag is “De Boeren-Burgers en Buitenfair “In ’t Gras”

De Boeren-Burgers en Buitenfair “In ’t Gras” te Valthe  zal dit jaar voor de 21e keer plaatsvinden op zondag 11 juni a.s.

van 10. 00 tot 17.00 uur, één van de grootste fairs,  ook dit jaar met méér dan 120 deelnemers!

 De fair zal worden gehouden aan de rand van het mooie en landelijk gelegen Valthe, tussen de oude boerderijen in het oudste en mooiste gedeelte van Valthe,  het ligt ongeveer 7 kilometer ten noorden van Emmen.

Op deze bijzondere manifestatie kunt u snuffelen langs ongeveer 120 kramen met o.a. antiek, curiosa, keramiek, sieraden, kunst, glaswerk, tuincreaties en decoraties voor huis en tuin, beelden, handgeweven kleding, Engelse cake en thee, Thais aardewerk, Oosterse cadeauartikelen, viltproducten, droogbloemstukken, schilderijen, fonteinen, kleiartikelen, glas in lood, bloemen en planten, siergrassen, etc. etc.

Ook kunt u snuiven aan bloemen en planten of bloeiende bomen. Lekker smullen van versgebakken Drentse kniepertjes, honingheerlijkheden,

aardbeien met slagroom of genieten van een lekkere paling en allerlei hapjes/drankjes. Tevens kunt u genieten van de kleurrijke fantasievolle wereld van de verschillende kunstschilders. Verder tonen vele anderen hun kunst en kunsten, etc. etc.

Tijdens deze Boeren-Burgers en Buitenfair kunt u ’s middags  kijken en luisteren naar muzikale optredens van o.a. Marko Warta en Wim Jan Eikens, de zingende cowboy op paard Ben de Banjoman en Contactclowns Daantje en Coosje.

De kinderen kunnen gratis grabbelen in de grabbelton, zelf een schilderij maken onder begeleiding (vanaf 6 jaar) in de pagodetent of marshmallows bakken.

Kom aanstaande zondag 11 juni tussen 10.00 en 17.00 naar Valthe en breng eens een bezoek aan deze fair, het is beslist de moeite waard !!!

Entree € 2,50 en voor de kinderen tot en met 12 jaar is het gratis. Navigatie instellen: Odoornerweg 1 Valthe of Schoolstraat 8 Valthe
 

Stichting “In ’t Gras” Valthe