35e editie van Sweelpop in Zweeloo zeer geslaagd!

Afgelopen vrijdag ging het weer los in Zweeloo. Het normaal zo rustige dorpje stond geheel in het teken van de 35e editie van Sweelpop. Drie dagen lang hebben vele vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om alles tot in de puntjes te organiseren. Dit resulteerde dan ook in een top avond.

Er speelden fantastische artiesten en het weer had niet beter gekund! Het bier vloeide rijkelijk en meer dan 1000 bezoekers hebben zich uitermate goed vermaakt dankzij spetterende optredens. De avond begon al goed dankzij de jonge talenten van Toycar Taxi. Daarna konden de rockliefhebbers hun hart ophalen bij de Guns ’n Roses tribute band, die met de ogen dicht bijna niet van echt te onderscheiden was. Tussendoor werden gouden hitjes gespeeld door DiepTriest. Met alle meezingers kregen zij het publiek goed op stoom.

De zon ging langzaam aan onder, maar de sfeer werd alleen maar beter. Wie denkt dat Kraantje Pappie alleen de jeugd kwam vermaken heeft het mis. Toen de Groningse rapper het podium betrad werd het pas echt feest! Jong en oud gingen van links naar rechts over het festivalterrein, nergens stond je veilig. Er was dan ook maar één optie en dat is meedoen! Vaders en moeders gingen hierbij net zo hard los als de kinderen. Net als je dacht dat het niet meer gekker kon, was het de beurt aan de Dirty Daddies om op te treden. Deze heren mochten het festival afsluiten, en deze taak hebben zij perfect volbracht! Het was 1,5 uur lang complete gekte op het veld. Iedereen ging uit zijn dak terwijl vuur, rook en confetti in het rond vloog. Kortom een fantastische jubileum editie van Sweelpop, op naar nog eens 35 jaar!